banner913
banner932
banner1012

Satranççılarımız, Türkiye Şampiyonasında hamle yapacaklar

banner1020

banner974
Satranççılarımız, Türkiye Şampiyonasında hamle yapacaklar

banner971
Tornelo Platformunda 27-28 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2021 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası yarı final yarışmasına Türkiye illerinde ilk 3 dereceyi alan sporcular ile Ulusal ve FIDE unvanına sahip sporcuların yanı sıra KKTC 2020 Kadınlar Satranç Şampiyonasında dereceye girmiş 3 sporcumuza da katılım kontenjanı verildi.
Yarı final yarışmasında KKTC'yi temsilen Eylül Güneş, Defne Öz ve Zehra Ece Ermemiş yer alacak.Şampiyonada ilk 16 sırayı elde eden sporcular 2021 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası Final yarışmasında oynamaya hak kazanacaklar.
Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından ilk 16 dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verilecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.