banner913
banner932
banner1012

Satranç bayramı yaşanacak

banner1020

Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu, 23 Nisan Cuma günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla on line satranç turnuvası düzenleyecek

banner974
Satranç bayramı yaşanacak

banner971
Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu (KKSF), Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla online satranç turnuvası düzenleyecek.
Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonundan online satranç turnuvası ile ilgili şu açıklama yapıldı:
“Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla küçük sporcularımıza satranç oynama fırsatı sunabilmek için federasyonumuz tarafından 23 Nisan 2021, Cuma günü saat 18.30'da Lichess platformunda online satranç turnuvası yapılacaktır.
2010 ve sonra doğumlu olan (11 yaş ve altı) KKTC'de ikamet eden tüm çocukların katılabileceği turnuvaya kayıt olabilmek için:
a) Öncelikle federasyona mail gönderip, adı soyadı, lıchess kullanıcı adı, doğum tarihi, bağlı bulunduğu kulüp/dernek veya okulu yazarak ([email protected]) başvuru yapacaklardır.
b) Başvurusu onaylananlara mail ile turnuva kayıt şifresi gönderilecektir.
c) Turnuvaya www.lichess.orgonline turnuva sayfasından yarışma linkini tıklayarak (https://lichess.org/swiss/9dnC5wWF), üyelikleri yoksa kendi kullanıcı adı ve şifresini oluşturarak üye olacaklardır.
d) Daha sonra Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu takımına üye olacaklar ve turnuva linkinden federasyon tarafından gönderilen şifre ile turnuvaya kayıt yapacaklardır.
e) Kayıt yapmakta sorun yaşayanlar federasyon ofisinden (0392 223 61 33) veya Ahmet Kansal (0533 861 3640) teknik destek ve yardım talep edebilirler.
Not 1: Sporcular bireysel başvuru yapabileceği gibi dernekleri aracılığı ile toplu başvuru yapabilirler.
Not 2: Turnuvaya kayıtta sorun yaşamamak için başvuru ve kayıt işleminin son güne bırakılmaması tavsiye edilir.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.