banner913
banner932
banner1012

Hamleler Özay anısına yapılıyor

banner1020

Havva Özay Anı Turnuvası 2. Turu gerçekleştirilirken, Hüseyin Sertbay, Hüseyin Serbülent, Orçun Şemi Tabak, Ata Atasoy, Ali Karakuş, Ali Doğan Nay ve Tuğberk Bardak iki maçlarını da kazandılar

banner974
Hamleler Özay anısına yapılıyor

banner971
Çanakkale Satranç Kalesi ve Sertbay Satranç Akademisi tarafından düzenlenen Havva Özay Anı Turnuvası 2. Turu hem minikler hem de açık kategorilerinde geçtiğimiz Cumartesi günü MağusaBandabuliya’da gerçekleşti.
Minikler kategorisinde ilkokul öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde satranç oyunlarını oynayarak eğlenip deneyim kazanırken, büyükler kategorisinde çekişmeli maçlar oynandı.
Her iki turnuvanın da hakemliğini Mehmet Atasoy yaparken, açık kategoride ilk iki turun ardından Hüseyin Sertbay, Hüseyin Serbülent, Orçun Şemi Tabak, Ata Atasoy, Ali Karakuş, Ali Doğan Nay ve Tuğberk Bardak iki maçlarını da kazanarak turnuvanın zirvesinde yer alıyorlar.5 tur üzerinden oynanacak turnuvada 3. Tur 23 Ekim Cumartesi günü oynanacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.