banner913
banner932
banner1012

Mutasyonlu virüs paniği

banner1020

Ülkede 47 vaka daha çıktı, Böylece toplam aktif vaka sayısı 770’e ulaştı. Pandemi merkezinde 225, pandemi otellerinde ise 463 hasta takip ediliyor. Yoğun bakımda yatan hasta sayısı ise 12

banner974
Mutasyonlu virüs paniği

banner971

“Mutasyonlu virüs bizde de olabilir”


Yakın Doğu Üniversitesi DESAM Araştırma Enstitüsü COVID-19 PCR Tanı Laboratuvarı’nda yapılan analizler sonucunda, İngiltere’den dünyaya yayılan SARS-CoV-2 virüsünün mutasyona uğramış varyantının KKTC’de tespit edildiğini açıklarken, Sağlık Bakanı Ali Pilli ise “virüs mutasyona uğramış olabilir” açıklamasında bulundu
Bakan Pilli, telefon ile katıldığı bir televizyon programında Sağlık Bakanlığı’nın konu üzerine kapsamlı bir çalışma yürüttüğüne dikkat çekti.
“Güney Kıbrıs’ta mutasyonlu virüs görüldü, bizde de olabilir” diyen Pilli, Sağlık Bakanlığı’nın bugün konu ile ilgili açıklama yapacağını belirtti. Pilli, “kurallara uyalım virüs mutasyona uğramış olabilir” dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.