banner913
banner932
banner1012

LTB FIRINLARI DENETLEDİ…

banner1020

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Halk Sağlığı Şubesi, yurttaşların daha sağlıklı ve standartlara uygun ekmek tüketmesi amacıyla ekmek fırınlarına yönelik yaptığı denetimlerine devam ediyor.

banner974
LTB FIRINLARI DENETLEDİ…

banner971
LTB’den verilen bilgiye göre, Halk Sağlığı Şubesi ekipleri büyük çapta ekmek üretimi yapan 5 işletmede yaptıkları denetimde,  işletmelerin gerekli sağlık koşullarına uyup uymadıkları, personelin sağlık karneleri ile ekmeklerin gramaj kontrolü yaptı.
Denetimler sonucunda, bir işletme kapatıldı ve söz konusu işletmeye Belediyeler Yasası kapsamında para cezası kesildi. İşletmenin gerekli şartları yerine getirmesinin ardından aynı gün içerisinde yeniden faaliyete geçmesine izin verildi.
Bir işletmenin 3 birim ürünü sağlık koşullarına uygun olmadığı için müsadere edilirken, 2 fırına ise gerekli sağlık koşullarına uymadığı için ihbar verildi. 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.