banner913
banner932
banner1012

Genç ve sağlıklı insanların Covid-19'dan ölme olasılığını artıran beş gen bulundu

banner1020

Geçen Mart ayında 21 yaşında hayatını Covid-19 nedeniyle kaybeden İngiliz Chloe Middleton, pandeminin en genç kurbanlarından biri oldu. Middleton’un daha önce bir sağlık sorunu yoktu.

banner974
Genç ve sağlıklı insanların Covid-19'dan ölme olasılığını artıran beş gen bulundu

banner971
 Vakanın ardından giden bilim insanları,genç ve sağlıklı kişilerin Covid-19’dan ölme olasılığını artıran ve bağışıklık sisteminin çalışmasını düzenleyen beş gen buldular. Araştırmacılar, çalışma kapsamında 200'den fazlası yoğun bakımda olmak üzere 2 bini aşkın Covid-19 hastasını inceledi. Bu genler ise şu şekilde açıklandı: IFNAR2, TYK2, OAS1, DPP9 ve CCR2.

Genç ve sağlıklı insanların Covid-19'dan ölme olasılığını artıran beş gen bulundu - 1 DNA'daki 5 genin koronavirüs ile bağlantısı ortaya çıktı - Son Dakika Dünya  Haberleri
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.