banner913
banner932
banner1012

Benter’in buluşu, Angiotensin’in (1-7) faydaları, Pharmaceutics Tıp Dergisi’nde gösterildi

banner1020

banner974
Benter’in buluşu, Angiotensin’in (1-7) faydaları, Pharmaceutics Tıp Dergisi’nde gösterildi

banner971

Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter'in, kalp krizi geçirenlere faydalı olacak Nano-Medicine çözümler çerçevesindeki buluşu olan Angiotensin’in (1-7) faydaları, Pharmaceutics Tıp Dergisi’nde gösterildi


Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter'in “Mitigating Cardiotoxicity of  Dendrimers: Angiotensin-(1-7) via Its Mas Receptor Ameliorates PAMAM-Induced  Cardiac Dysfunction in the Isolated Mammalian Heart" başlıklı makalesi bugün yayınlandı.

Pharmaceutics Tıp Dergisi’nin “Tıp Alanında Nano-Teknoloji’deki yeni gelişmeler özel yayınında yer alan makalede Benter’in kalp krizi geçiren kişilere faydalı olacak Nano-Medicine çözümler çerçevesindeki buluşu olan Angiotensin’in (1-7) faydaları gösterildi.

Prof. Dr. İbrahim Benter, bilim dünyasının çok süratli değiştiğini ve gençlerin kendilerini en son teknoloji alanlarında geliştirmelerinin elzem olduğunu vurguladı.


 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.