banner913
banner932
banner1012

En güvenilir marka Mazda oldu

banner1020

Mazda, Toyota ve Lexus'u geride bırakarak en güvenilir marka oldu

banner974
En güvenilir marka Mazda oldu

banner971
 
 
Consumer Reports'un sürekli olarak düzenlediği güvenilirlik anketinin yeni sonuçları açıklandı. Bu kez listenin zirvesinde Toyota ve Lexus'u tahtından eden bir diğer Japon Mazda bulunuyor.
Mazda'nın yükselişinin ardından "gizli bir formül" olmadığını belirten CR ekibi, "sadeliğe" vurgu yapıyor. Görünüşe göre Mazda'nın yeni tasarım dili ve sade teknolojileri, kendisini listenin zirvesine taşımış durumda. Bu tarz kriterlerin güven skorunu düşürdüğünü belirten CR, örnek olarak Ford'u gösteriyor. Bol bol teknoloji ile donatılan yeni Ford Explorer buna rağmen "son yılların en kötü puanını" almaktan kaçamamış.
Genellikle listenin zirvesine oynayan Toyota ve Lexus, Mazda'nın hemen arkasına yerleşmiş durumda. Bu yılın sürprizi ise 14 sıra yükselerek 4. sıraya yerleşmeyi başaran Buick olmuş. İlk beşin son sırasında ise yine bir Japon olan Honda bulunuyor. 
Geçtiğimiz günlerde CEO'sunun, dünyanın en zengin isimlerinden biri olacağını açıkladığımız Tesla ise listenin son sıralarında. Tesla'ya bir diğer Ford markası olan Lincoln eşlik ediyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.