banner913
banner932
banner1012

Tufan: Etkinliğimiz rekor katılımla olacak

banner1020

KKDSOD, 5 Haziran'daki yarışı basına tanıtırken, başkan İsmet Tufan yaptığı açıklamada " Tünel'de KITMOK ile işbirliği içerisinde yıllardan sonra ilk etkinliğimizi düzenleyeceğiz. Rekor katılımın olduğu yarış seyircili olacak ve şenlik havasında geçecek.” ifadelerini kullandı

banner974
Tufan: Etkinliğimiz rekor katılımla olacak

banner971
Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği ile Kıbrıs Türk Motosiklet Derneği, 5 Haziran'da Akıncılar (Ercan) Tünel'de Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde 2 günlük ortak etkinlik düzenleyecek. KKDSOD tarafından Cumartesi günü saat 17:00'de başlayacak olan Cahit Necipoğlu Drag Yarışı etkinliği ile ilgili olarak basın toplantısı düzenlendi. Cuma günü sıralama turlarının olacağı yarış, Cumartesi günü 402 metrelik pistte gerçekleştirilecek. KKDSD başkanı İsmet Tufan basın toplantısında şu açıklamayı yaptı: "Akıncılar Tünel'de KITMOK ile işbirliği içerisinde yıllardan sonra ilk etkinliğimizi düzenleyeceğiz. Şu ana kadar 81 kayıtla rekor bir katılımın olduğu yarış seyircili olacaktır. Yarış bir şenlik havasında geçecek. Müzik yayınları, yiyecek ve içecek standları olacak. 4,000'in üzerinde bir seyircinin alana geleceğini ön görüyoruz. Bu nedenle de seyirciyi geniş bir alana yayma çalışmamız vardır. Seyircilere maske ve dezenfektan hizmeti sunacağız. Seyircilerin de pandemi kurallarına uymasını bekliyoruz."
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.