banner913
banner932
banner1012

Supermotoda birincilikler Çavuşgil ve Çakır’ın

banner1020

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu’nun organize ettiği, 2021 sezonunun ilk Supermoto yarışı, “Worldtech & ProGym Supermoto Yarışı” gerçekleştirilirken, Supermoto A sınıfında Yakup Çavuşgil, Supermoto B sınıfında ise Çağlar Çakır birinci oldular

banner974
Supermotoda birincilikler Çavuşgil ve Çakır’ın

banner971
Uzun bir Pandemi arasının ardından 2021 sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu (KITMOK), bu sezon gerçekleştireceği iki Supermoto yarışından ilkini geçtiğimiz Pazar günü Zet Leisure Center’de gerçekleştirdi.
WorldTech Büroteknik ve ProGym’in ana sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışa geleceğin minik sporcuları da renk kattı. 19.00’da başlayan ve 1,1 kilometre uzunluğunda hazırlanan parkurda yapılan yarışta pilotlar sıralama seansının ardından 15 dakika + 2 tur esasına göre iki kez piste çıkıp birincilik mücadelesi verdiler. Her seans arasında minik sporcular, babalarının da eşliğinde parkurda gösteri turu attılar. WorldTech ve ProGYM’in yanı sıra, Güven Sigorta, Lungo Cafe, Capital FM, Capital Türk ve damalibayrak.net’in de katkılarıyla düzenlenen organizasyonda 2 sınıfta mücadele yapıldı. Supermoto A sınıfında Yakup Çavuşgil birinci olurken, Kalkimacos Kallimachou ikinci, Serdar Nergis üçüncü oldu. Supermoto B sınıfında Çağlar Çakır birinci, Mesut Akbayır ikinci, Dimitri Meitanis üçüncü olarak podyumu tamamladı.
Yarış sonunda yapılan ödül töreninde dereceye girenlere kupalarını KITMOK Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Öztürk ve eski sporculardan Ahmet Türkoğlu takdim etti. Yarışın sponsoru Worldtech ve Pro GYM direktörü Yakup Çavuşgil’e ise teşekkür plaketini KITMOK Başkanı İbrahim Önderoğlu takdim etti.
Dereceler:
Supermoto A
1.Yakup Çavuşgil - 181
2.Kalkimacos Kallimachou - 1
3.Serdar Nergis - 33
Supermoto B
1.Çağlar Çakır - 17
2.Mesut Akbayır - 146
3.Dimitri Meitanis - 147
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.