banner913
banner932
banner1012

Skoda, Külahlılar’ın fotoları ile paylaşım yaptı

banner1020

Skoda Motorsport resmi sayfası, Fikri Macila – Doğa Koyuncu ikilisinin Skoda R5 ile Hamitköy Ralli Sprint’te elde ettikleri zaferi foto muhabirimiz Necati Külahlılar’ın fotolarını kullanarak paylaşım yaptı

banner974
Skoda, Külahlılar’ın fotoları ile paylaşım yaptı

banner971
Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumunun (KKTOK) düzenlediği etkinlikler dünyada ses getirmeye devam ediyor.
2021 sezonunda R5 arabaların etaplarımızda boy göstermesiyle birlikte ralli şampiyonamıza ilgi daha da artarken, on binlerce takipçisi bulunan WRC 2 Dünya ŞampiyonuSkoda’ya ait olan Skoda Motorsport resmi sayfasından Hamitköy Ralli Sprint’i paylaştı.
Nesdersan.com sponsorluğunda Macila Rally Team’den Fikri Macila – Doğa Koyuncu ikilisinin Skoda R5 ile Hamitköy Ralli Sprint’te elde ettikleri zaferi Necati Külahlılar’ın fotolarını kullanarak paylaşım yapan Skoda Motorsport resmi sayfası, paylaşımında Necati Külahlılar’ı ve KKTOK’u da etiketledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.