banner913
banner932
banner1012

MotoGP’de sıradaki durak İspanya

banner1020

Dünyanın en büyük motor sporları organizasyonlarından biri olan MotoGP’de 2021 takviminin 13. yarışı İspanya’da koşulacak

banner974
MotoGP’de sıradaki durak İspanya

banner971

Motor sporlarının en büyük organizasyonlarından biri olan MotoGP 2021 sezonunda heyecan İspanya’ya taşınıyor. MotoGP takviminin 13. yarışında pilotlar Aragon Pisti’nde birincilik için yarışacak. 5.1 kilometrelik pistte 23 tur üzerinden gerçekleşecek yarışta, gözler MarcMarquez’in üzerinde olacak.
Sonuncusu 2019’da olmak üzere 6 kez MotoGP Dünya Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan MarcMarquez, bu sezonki ikinci zaferi için mücadele edecek.
Bu sezon iki birincilik elde eden RedBull sporcusu Jack Miller ise yeniden podyumun en üst basamağına çıkmak için mücadele edecek. Barcelona’daki Aragon Pisti’nde koşulacak heyecan verici mücadele TSİ 15.00’te başlayacak.
DENİZ ÖNCÜ BİRİNCİLİK PEŞİNDE
Türkiye’nin yetiştirdiği en yetenekli motosiklet sporcularından biri olan Deniz Öncü de Moto3’teki ilk birinciliğine İspanya’da ulaşmaya çalışacak. 17 yaşındaki RedBull sporcusu Deniz Öncü, Moto3 takviminin 13. yarışında Aragon Pisti’nde mücadele edecek. RedBull KTM Tech3 takımıyla bu sezon bir ikincilik bir de üçüncülük elde eden Deniz Öncü’nün zafer aradığı yarış TSİ 12.00’de başlayacak.
 

banner979

Etiketler; #MotoGP
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.