banner913
banner932
banner1012

Klasikler, Palm Beach’i şenlendirecek

banner1020

Tekerlekler Cirilensin Klasik Otomobil Gezisi, 200 klasik aracın katılımıyla Palm Beach bölgesinde gerçekleşecek

banner974
Klasikler, Palm Beach’i şenlendirecek

banner971
Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği (KTKOD)  merakla beklenen organizasyonlarını bu Pazar gerçekleşecek olan açılış faaliyetiyle başlatıyor.
Pandemi nedeniyle on ay kadar bir süre uzak kalınan klasik otomobil faaliyetleri 6 Haziran Pazar günü onuncu kez tekrarlanacak olan Tekerlekler Cirilensin Klasik Otomobil Gezi ve Sergisi ile başlıyor. 10 aylık aradan sonra onuncu kez tekrarlanacak olan Tekerlekler Cirilensin Klasik Otomobil Gezisine 200 klasik aracın katılımıyla gerçekleşecek.
Geleneksel hale gelen sezon açılışı niteliğindeki klasik otomobil gezisi, yine festival havasında gerçekleşecek. Tekerlekler Cirilensin klasik otomobil gezisi Mağusa Belediyesi himayelerinde ve Cafe No:8 ana sponsorluğunda yapılacak.
Geçmiş yıllarda Namık Kemal Meydanında yapılan sergi, yoğun katılım nedeniyle alanın yetersiz kalmasından dolayı bu yıl Palm Beach bölgesinde gerçekleşecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.