banner913
banner932
banner1012

Klasikler, Özyalçın anısına buluştu

banner1020

KKKSOD tarafından Oğuz Özyalçın anısına “Klasik Otomobil Buluşması 7,5 Limited Edition" organizasyonu Bellapais’te gerçekleştirilirken, etkinlikte başkan Çağan Ilgar, Özyalçın ailesine plaket takdim etti

banner974
Klasikler, Özyalçın anısına buluştu

banner971
Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Derneği (KKKSOD) tarafından Oğuz Özyalçın anısına düzenlenen “Klasik Otomobil Buluşması 7,5 Limited Edition" organizasyonu Bellapais’te gerçekleştirildi.
70’e yakın klasik arabanın katılımıyla düzenlenen “Klasik Otomobil Buluşması 7,5 Limited Edition" etkinliğinin ilk durağı 'Bellapais Köşkleri oldu.Katılımcılar, hatıra fotoğrafı çekerken, organizatörle tarafından kendilerine günün anısında zeytin fidanı takdim edildi.
Hatıra fotoğrafını çekip, zeytin fidanını alan katılımcılar daha sonra Bellapais Manastırı’na giderek, kokteyl ve müzik dinletisine katıldı. Manastırdaki etkinliğe Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da katıldı.
Öte yandan etkinlikte Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü Başkanı Çağan Ilgar, Özyalçın ailesine plaket takdim etti.  
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.