banner913
banner932
banner1012

Klasik Araçlar Sergisi ve Parça Satışı

banner1020

Çağan Ilgar’la Klasik Yolculuk

banner974
Klasik Araçlar Sergisi ve Parça Satışı

banner971

Hazırlayan: Çağan Ilgar
 
Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübünün düzenlediği Klasik Araçlar Sergisi ve Parça Satışı etkinliği 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü Merkez Lefkoşa’da yapıldı.

Klasik Araçlar Sergisi ve Parça Satışı etkinliği 2021 yılında kulübümüzün düzenlediği üçüncü etkinlik oldu.

Diğer etkinlikler 24 Nisan 2021’da Girne Antik Liman’da düzenlenen Geleneksel Klasik Otomobil Sergisi ve 11 Haziran 2021’da Mağusa City Mall AVM de düzenlenen 4. City Mall Klasik Otomobil Slalom Yarışı idi.

Klasik Araçlar Sergisi ve Parça Satışı etkinliği olağanüstü sıcak havaya rağmen yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.


Bu etkinliğin diğer etkinliklerden en büyük farkı ise sadece araçların segilenmeyip, onun yanında araç parçalarının ve tarihimizden kalan eşyaların da satılması ve sergilenmesi oldu.

Etkinliği Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı da ziyaret etti ve ben Kulüp Başkanı olarak Sayın Mehmet Harmancı’ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdim.


Onun yanısıra etkinliğimize Amerikan Klasik Otomobil Derneği, Kuzey Kıbrıs Klasik Jaguar Derneği ve  Güzelyurt Klasik Araçlar Dernerği’de araçları ile destek verdi.

Fotoğrafların  Halil Lisaniler’in objektifinden çekilmiştir.
 
Haftaya Niyazi Ertem Deniz ve Klasik Otomobil tutkusu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.