banner913
banner932
banner1012

KKTOK yarışın kurallarını açıkladı

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu, trafik, maske, mesafe ve hijyen konularında uyulması gereken kurallar ıaçıklarken, ralli severlere uyarıda bulundu

banner974
KKTOK yarışın kurallarını açıkladı

banner971
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumunun (KKTOK) organize ettiği Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası 1. Yarışı Chase Rallisi, 7 Mayıs Cuma Günü Saat 16.30’da ZetKartingtesislerinde 21 ekibin katılımıylastart alacak.
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu, trafik, maske, mesafe ve hijyen konularında ralli severlere uyarıda bulundu. Kurumdan yapılan açıklamada, “Ralli şampiyonası 1. yarışımızda tüm özel etaplar ilk aracın startından 70 dakika önce trafiğe kapanacak. Kapanış aracı ile tekrardan trafiğe açılacaktır. Tüm yarış boyunca yarışı takip etmek isteyen motorsporu severlerin, maske,mesafe ve hijyen kurallarına uymaları gerekmektedir. Yarış günlerinde servis alanı içerisine seyirci alınmayacaktır.” ifadeleri kullanıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.