banner913
banner932
banner1012

Fahri: Yüksek rekabet bizleri bekliyor

banner1020

Deniz Fahri, “Tekrardan ülkemde yarışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Yüksek rekabetin olacağı bir sezon bizleri bekliyor.” açıklamasını yaptı

banner974
Fahri: Yüksek rekabet bizleri bekliyor

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumunun (KKTOK) organize ettiği 2021 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasındayarışacak olan Deniz Fahri, yeniden ülkesinde yarışacak olmanın mutluluğunu yaşıyor.
Chase Grup Rallisi olarak 7 – 8 Mayıs tarihlerinde ZetKarting, Şirinevler, Aktepe ve Kozan etaplarında gerçekleştirilecek yarış öncesinde ilk test sürüşünü gerçekleştiren Deniz Fahri, şu açıklamayı yaptı:
“2021 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası öncesinde Skoda R5 ile ilk test sürüşümü gerçekleştirdim.
Tekrardan ülkemde yarışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Yüksek rekabetin olacağı bir sezon bizleri bekliyor.Sezon boyunca tüm yarışlar çok çekişmeli geçecek.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.