banner913
banner932
banner1012

Dragda antrenmanların hızlısı Erosal

banner1020

Kuzey Kıbrıs Drag ve Spor Otomobil Derneği 2021 yılının ilk etkinliğini Tünel’de gerçekleştirirken,günün en hızlısı Emre Erosal oldu

banner974
Dragda antrenmanların hızlısı Erosal

banner971
Kuzey KıbrısDrag ve Spor Otomobil Derneği (KKDSOD) geçtiğimiz hafta sonu 2021 yılının ilk etkinliğini gerçekleştirdi.
8 Mayıs Cumartesi günü Ercan Havalimanı yanındaki Akıncılar tünelinde yapılan antrenmanlarda, birbirinden güçlü 42 araç günün Best Time’ı için kıyasıya mücadele ettiler. Günün en hızlısı 11.388 sn’lik derecesi ile Emre Erosal oldu. 4-5 Haziran Cahit Necipoğlu LTD. Oto-MotoDrag yarışına hazırlık niteliğinde olan bu yarışta, derneğin bünyesine yeni kattığı 26 genç hakem de tam not aldı. 
15 yıl aradan sonra motosikletler ve arabalar aynı organizasyonda yarışacak
2006 yılında Geçitkale havalimanında düzenlenen efsanevi drag yarışından buyana ilk kez Otomobil ve Motosiklet Drag yarışları ayni organizasyon çatısı altında yapılıyor. 4-5 Haziran da Cahit Necipoğlu Ltd. ana sponsorluğunda yapılacak ve 2 gün sürecek yarışa şimdiden 60 araç kayıt yaptırdı.
Araçlar geçtiğimiz yıllara oranla daha hızlı
Geçtiğimiz yıllarda drag yarışlarına katılan güçlü araçların genelde yurtdışından olduğunu belirten Başkan İsmet Tufan. Bu sezon pandemiden dolayı yurtdışından katılım olmadığını fakat kayıt yaptıran araçların geçtiğimiz yıllara göre çok daha hızlı olduklarını da vurguladı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.