banner913
banner932
banner1012

Denner’den çifte zafer

banner1020

Tırmanma Şampiyonası’nın ilk yarışında 8 ekipten 7’si finiş görürken, Deniz Denner hem E2 sınıfında hem de genel klasmanda birinci oldu

banner974
Denner’den çifte zafer

banner971
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun Basel Holding ana sponsorluğunda,Polaris,Gopro,Genpower,Baselenergy, Limasol Online, Caldini, RinataParts&Oils ve Near East Bank yan sponsorluklarıyla düzenlemiş olduğu, Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası’nın ilk yarışı Cumartesi günü,Mersinlik’te 8 ekibin katılımı ve 7 ekibin finiş görmesiyle tamamlandı.
Eşsiz dağ manzarası, güneşli hava eşliğinde pandemi koşullarına da uyularak, yarışmacı yakınlarının ve az sayıda yarış severin destekleri ve takipleri ile saat 14.00’te başlayan yarışta, ekipler 3.5km’lik Mersinlik – Kantara etabını 1’i deneme olmak üzere 3 kez geçtiler.
Sınıflara göre dağılımda, sıralama şu şekilde gerçekleşti; E2’de birinci Deniz Denner – Ömer Topçu, ikinci Berk Balkanlar – Taner Balkanlar oldular. E4’te birinci Co-pilotsuz yarışan Doğa Koyuncu olurken, ikinci Ahmet Öksüzoğulları – Hüseyin Evliya ikilisi, üçüncü ise Ahmet Debreli – Kemal Ataoğlu ikilisi geldiler.
Genel klasman sıralamasında ise müthiş çekişme yaşanırken, Deniz Denner – Ömer Topçu ikilisi en iyi zamanı yaparak lider oldular. İkinci 2,203 saniyelik farkla Doğa Koyuncu, üçüncü ise Ahmet Öksüzoğulları – Hüseyin Evliya ikilisi oldular.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.