banner913
banner932
banner1012

Ayer Argün Kupası için yarışacaklar

banner1020

Ayer Argün Mahalli Ralli Şampiyonasında 3 pilotun şampiyonluk şansı bulunurken, lider Buğur Kambillili’yi Goodyear Racing Team pilotları takip ediyor

banner974
Ayer Argün Kupası için yarışacaklar

banner971
Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu (KKTOK) tarafından organize edilen Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasının son yarışı 11 Aralık’ta gerçekleştirilecek.
Deniz Fahri’nin Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası şampiyonu olmasından sonra Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasının son yarışında Kuzey Kıbrıs Sprint Şampiyonası ve Ayer Argün Mahalli Ralli Şampiyonası şampiyonları da belirlenecek.
Ayer Argün Mahalli Ralli Şampiyonasında son yarış öncesinde 3 pilotun şampiyonlukşansı bulunuyor. Puanların çok yakın olması heyecanı artırırken, ilk sırada Buğur Kambillili yer alıyor. 93.7 puanlı Buğur Kambillili’yiGoodyear Racing Team pilotları takip ediyor. 90.5 puan ile Oktay Çocuk ikinci sırada yer alırken, 89 puanlı ÇağkanBozalanlar üçüncü sırada yer alıyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.