banner913
banner932
banner1012

Yetkili, Volkswagenin stagram hikayesinde

banner1020

Volkswagen Motorspor’un resmi sayfası, Cahit Yetkili ve Polo GTI R5 arabası ile ilgili paylaşımlarını sürdürürken, Cahit Yetkili’yi instagram hikayesi yaptı

banner974
Yetkili, Volkswagenin stagram hikayesinde

banner971
Volkswagen Motorspor’un resmi sayfası, Cahit Yetkili ve Polo GTI R5 arabası ile ilgili paylaşımlarını sürdürüyor.
Cahit Yetkili’nin Volkswagen Polo GTI R5 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasında yarışacak olması paylaşımından sonrasında Cahit Yetkili’nin, Polo GTI R5 ile yaptığı test sürüşünün de paylaşımını yapan Volkswagen Motorspor’un resmi sayfası bu kez de Cahit Yetkili ile Polo GTI R5’i Volkswagen Motorsport instagram hikayesi yaptı.
On binlerce takipçisi bulunan Volkswagen Motorsport resmi twitter sayfası, böylelikle Cahit Yetkili ile Polo GTI R5’in 3.paylaşımını yapmış oldu.
Nesdersan.com sponsorluğunda Harun Çakır’ın co – pilotluğunda, MacilaRally Team (MRT) adına Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumunun (KKTOK) düzenleyeceği Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasında yarışacak Cahit Yetkili, Polo GTI R5 ile şampiyonluğu kovalayacak.

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.