banner913
banner932
banner1012

Yavaşoğlu’nun talihsizliği

banner1020

Mehmeatli Yavaşoğlu, Ford Fiesta arabası ile güzel bir sürüş yaptığı Hamitköy Ralli Sprint'te bir an kontrolü kaybedince arabasını devirdi

banner974
Yavaşoğlu’nun talihsizliği

banner971
Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumunun organize ettiği Basel Kuzey Kıbrıs Sprint Şampiyonasının ilk yarışı büyük bir heyecanla tamamlandı.
Pandemi süreci içerisinde insanlara büyük moral veren Karaoğlan Hamitköy Ralli Sprint'e insanlar büyük ilgi gösterdi. Binlerce ralli sever maskelerini de takarak Hamitköy tepelerindeki yerlerini alırken yarışçılar da keyif veren sürüşler gerçekleştirdiler. Yüksek sürate ulaşan araçlar zaman zaman kontrolden çıktılar.
Mehmeatli Yavaşoğlu da Ford Fiesta arabası ile güzel bir sürüş yaptığı yarışta bir an kontrolü kaybedince arabayı devirdi. Seyirciler arabayı düzelttikten sonra Mehmetali Yavaşoğlu, KKTOK görevlilerinin kontrolünden sonra yarışa devam etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.