banner913
banner932
banner1012

WRC, Kıbrıs’a geliyor

banner1020

FIA, Dünya Ralli Şampiyonası(WRC) takviminde iptal edilen yarışların yerine yeni yarış yerleri arayışlarına da girerken, Kıbrıs’ı da gündemine aldı

banner974
WRC, Kıbrıs’a geliyor

banner971

Necati KÜLAHLILAR

FIA, korona virüs pandemisi nedeniyle Dünya Ralli Şampiyonasının (WRC) birçok etabını iptal ederek sezonu kısaltmıştı.

Türkiye’nin de aralarından bulunduğu 4 ülkede yarışları düzenleme düşüncesinde olan FIA, iptal edilen yarışların yerine yeni yarış yerleri arayışlarına da girerken, Kıbrıs’ı da gündemine aldı. ERC ve MERC kategorilerinde düzenlenen ve “Kıbrıs’ı birleştiren ralli” olarak tanımlanan 2 toplumlu olarak düzenlenen Kıbrıs Rallisini, WRC formatında düzenleme düşüncesinde olan FIA, kısa süre içerisinde bu konudaki kararı verecek.

Geçmiş yıllarda Dünya Rallisi etaplarından biri olan Kıbrıs Rallisi, kırıcı etaplarının çokluğundan dolayı takvimden çıkarılmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.