banner913
banner932
banner1012

Sezon, çamurla dans ederek tamamlandı

banner1020

Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği, “4×4 aracını kap da gel, çamurla dans et.” sloganıyla gerçekleştirilen “Baştaşlar Plümer Kros Yarışı” ile sezonu tamamladı

banner974
Sezon, çamurla dans ederek tamamlandı

banner971
Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği (KKORD), 4x4 arazi tipi aracı olan herkese açık olan şenlik havasında geçen “Baştaşlar Plümer Kros Yarışı” ile sezonu tamamladı.
PlümerKoruluğu’nda, şenlik havasında düzenlenen Baştaşlar Plümer Kros Yarışı ile 2020 sezonunu tamamlanırken organizasyon tüm 4×4 arazi tipi araçlara açık yapıldı.

Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği, Doğacı Offroad Grubu ve Dağ-Çamur Offroad Grubu ile güçlerini birleştirerek 2020 sezonunu noktaladı. Organizasyon, “4×4 aracını kap da gel, çamurla dans et.” sloganıyla gerçekleştirildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.