banner913
banner932
banner1012

KKTOK yarış takvimini güncelledi

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu organizasyon izinlerinin tekrar verilmesi üzerine yarış takvimini güncellerken, ilk yarış 31 Ekim’de gerçekleştirilecek

banner974
KKTOK yarış takvimini güncelledi

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Tigin Kişmir başkanlığındaki Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu (KKTOK) yönetimi, organizasyon izinlerinin tekrar verilmesi üzerine yarış takvimini güncelledi.
6 etkinliğinden 3’ünü gerçekleştiren Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu, kalan 3 yarışında tarihlerini açıkladı. Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası ve Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonasına puan verecek olan yarışların ilki 31 Ekim’de gerçekleştirecek.
İlk yarış Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası ve Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonasına puan verecek. 7 Kasım ve 28 Kasım tarihlerinde yapılacak olan ralliler ise sadece Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasına puan verecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.