banner913
banner932
banner1012

KITMOK yarışma takvimini açıkladı

banner1020

KITMOK başkanı İbrahim Önderoğlu yaptığı açıklamada, yarışmaların 13 Eylül’de Enduro yarışı ile başlayacağını söylerken, takvimin Kasım’da tamamlanacağını belirtti

banner974
KITMOK yarışma takvimini açıkladı

banner971
Öney ÇAĞAKAN
Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu (KITMOK) Covid-19 Sebebiyle uzun bir süredir yapılamayan yarışlarını yeniden yapacak.
Geçtiğimiz günlerde toplanan KITMOK yönetim kurulu bir dizi kararlar alıp yarışları 13 Eylül’de başlatma kararı aldı. KITMOK başkanı İbrahim Önderoğlu yaptığı açıklamada,yarışmaların 13 Eylül’de Enduro yarışı ile başlayacağını, 20 Eylül’de Racing yarışı,27 Eylül’de Drag yarışı,24 Ekim’de Süper Motoyarışının yapılacağını, 22 Kasım’da ise son yarış olan Cross yarışı ile takvimin tamamlanacağını söyledi.
İbrahim Önderoğlu Diğer motorspor kurumlar ile ortak yarışma yapmak için kurum başkanları ile görüşmeler yaptığını de sözlerine ekledi.
İbrahim Önderoğlu, Cross yarışı öncesinde bir ay öncesinden parkurda tamirat yapacaklarını ve sporcuların bir ay antrenman yapma şansı olacağını da vurguladı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.