banner913
banner932
banner1012

Kişmir: Hedef Nisan’da start

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu başkanı Tigin Kişmir, her şey olumlu ve doğru yönde ilerlerse 1 Nisan’da yarışlara başlamak istediklerini, Spor Dairesinden ve Sağlık Bakanlığından görüş aldıktan sonra ise detayları açıklayacaklarını söyledi

banner974
Kişmir: Hedef Nisan’da start

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu (KKTOK) 2021 sezonu takvimini hazırlamak için çalışmalarına devam ediyor.
Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu başkanı TiginKişmir, yeni sezon hazırlıkları için şu açıklamayı yaptı:
“Geçirdiğimiz 2. kapanma döneminin ardından her şey olumlu ve doğru yönde ilerlerse 1 Nisan’da yarışlara başlamak istiyoruz.
Aşı ile ülkeye girişlere izin verilirse Kasım ayında gerçekleştiremediğimiz yarışıMayıs başına takvime ek olarak koyabiliriz.
Yarışların 1 tanesi 1.2 katsayı, 1 tanesi ise 1.5 veya 2.0 (Kuzey Kıbrıs Rallisi) katsayı olacaktır. Diğer yarışlar 1.0 katsayı ve minimum 70 özel etap kilometresi olacak.
Tamamen ayrı bir şampiyona olarak düzenlenecek olan 2021 Kuzey Kıbrıs Sprint Şampiyonası takvimindede pandemi şartlarına bağlı olarak 1. yarış Nisan sonundagerçekleştirilecek. 2. yarışın ise Mayıs ortasına alınma durumu olabilecektir. Sprint Şampiyonası, Kış Kupası formatında gerçekleşecektir.
Şampiyonalarımız ile ilgili tüm detaylar, Spor Dairesinden ve Sağlık Bakanlığından görüş alındıktan sonra açıklanacak.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.