banner913
banner932
banner1012

Kıbrıs rallisi umudu

banner1020

Lefkoşa’yı birleştiren ralli olarak nitelendirilen ve Lefkoşa sokaklarında binlerce insanın izlediği Kıbrıs Rallisinin yeniden ortak yapılması için Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu yönetimi büyük efor sarf ediyor

banner974
Kıbrıs rallisi umudu

banner971

Soydan SAKALLI

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumunun, Güney Kıbrıs Otomobil Kurumu ile işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği “Kıbrıs Rallisinin” yeniden Lefkoşa’nın her 2 kesiminde de gerçekleşme ihtimali bulunuyor.

Taksim Sahası bölgesinden Lefkoşa’yı birleştiren ralli olarak nitelendirilen ve Lefkoşa sokaklarında binlerce insanın izlediği Kıbrıs Rallisinin yeniden ortak yapılması için Tigin Kişmir başkanlığındaki Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu yönetimi büyük efor sarf ediyor. Birçok kurumla gerçekleştirilen görüşmeler olumlu seyrederken, Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) ve Ortadoğu Ralli Şampiyonasına (MERC) da puan verdiği için Kıbrıs Rallisi, Dünyaca ünlü birçok pilota da ev sahipliği yapıyor.

Bu arada birçok başarılı organizasyona imza atan Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu, Eylül ayında Türkiye’de düzenlenecek olan Dünya Ralli Şampiyonasının Marmaris etabında da geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine etap düzenleyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.