banner913
banner932
banner1012

Girne eski limanı klasiklerle renklendi

banner1020

banner974
Girne eski limanı klasiklerle renklendi

banner971

Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Araba Kulübü, bugün, 17.00-20.00 saatleri arasında Girne Eski Limanı ' nda Klasik Araba Gösterisi düzenledi.

Birbirinden özel yaklaşık 70 civarında klasik otomobilin Girne Eski Limanı’nda sergilendiği etkinlikte klasik otomobil severler buluştu.

Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Araba Kulübü Başkanı Semavi Aşık etkinlik sırasında yaptığı kısa açıklamada pandemi sürecinden dolayı ilkbahar aylarında gerçekleştiremedikleri etkinlikleri bugün gerçekleştirerek klasikseverleri buluşturduklarını ifade etti.

70 civarında klasik otomobilin sergilendiği etkinliğe katılan tüm klasik severlere teşekkür eden  Aşık, bu gibi etkinliklere devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Fotoğraflar: Ahmet İKİDERELİ

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.