banner913
banner932
banner1012

Enduro heyecanı, Hamitköy‘de başlıyor

KITMOK, 2021 sezonuna Enduro yarışı ile başlıyor. 17 Nisan Cumartesi günü, Hamitköy Çevre Yolu üzerinde yapılacak yarışın başlama saati 10.00 olarak belirlendi

banner974
Enduro heyecanı, Hamitköy‘de başlıyor

banner971
Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu (KITMOK) yönetimi, bu sezon Enduro, Supermoto, Motodrag, Motokros ve Tırmanma olmak üzere 5 branşta 10 organizasyon planı yaptı.
Yarışlarını şampiyona şeklinde yapmama kararı alan KITMOK yönetimi her branştan ikişer yarış planladı. Kurum, uzun bir pandemi arasının ardından ilk organizasyonunu “KITMOK 2021 Enduro Yarışı” ile gerçekleştiriyor.
Bakanlar Kurulu’nun ‘Pazar günleri sokağa çıkma yasağının devamı’ kararı ile yarışı 17 Nisan 2021 Cumartesi gününe alan KITMOK, aynı gün Sprint Rallisi organizasyonu olan Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu ile de anlaşarak yarışı aynı bölgede yapmayı kararlaştırdı. Buna göre 17 Nisan 2021 Cumartesi günü saat 10.00-12.00 saatleri arasında Hamitköy’de önce Enduro yarışı, ardından da Sprint Rallisi yapılacak.

Hamitköy çevre yolu üzerinden seyredebilinecek
Antrenman yasağı olması sebebiyle etap güzergâhı açıklanmazken, etabın startının ve finişinin Hamitköyçevre yolu üzerinde kurulacağı açıklandı.
Etabın start noktasının ralli sprintle aynı olacağı fakat güzergâhın motosikletlere daha uygun olan farklı bir güzergâh olacağı da açıklandı. Yaklaşık 6,5 kilometrelik bir etabın hazırlandığı ve yarışçıların biri antrenman olmak üzere üçer kez geçecekleri belirtildi.
Serdarlı Belediyesi, Sedyıl Oto Galeri, Pilot Oto Galeri, Yılmaz Oto Galeri, Murat Yıldırımlar ve Oğulları, Yıldırımlar Elektronik, Güven Sigorta, LungoCafe ve damalibayrak.net’in katkılarıyla organize edilen yarışa 8 sınıfta kayıtlaralındı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.