banner913
banner932
banner1012

Denner: Başarı ekip işidir

banner1020

Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası’nda beşinci şampiyonluklarını elde eden Deniz Denner-Ömer Topcu ikilisi büyük bir başarıya imza atarken Deniz Denner, "Başarı tesadüf değil ekip işidir." açıklamasını yaptı

banner974
Denner: Başarı ekip işidir

banner971

Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası’nda sezon, geçtiğimiz Pazar günü Kaplıca-Kantara arasında hazırlanan 3,8 kilometrelik parkurda yapılan yarışla tamamlandı.

12 ekibin mücadele ettiği yarışta Deniz Denner-Ömer Topcu ikilisi Mitsubishi Lancer Evo5 araçlarıyla kendilerine ait parkur rekorunu da kırarak ilk sırada yer almayı başardılar. 2 dakika 37,190 saniyelik dereceleri ile birinci olan ikili, bu sezon yapılan dört yarışta üçüncü birinciliklerini alarak kırılması zor bir rekor olan beşinci şampiyonluklarını elde ettiler.

2014, 2016, 2017 ve 2018’in ardından bu sezonu da şampiyon tamamlayan Denner yarış sonunda “Başarı tesadüf değil ekip işidir. Her zaman yanımda olan çılgın co-pilotum Ömer Topcu’ya, aracımızı hazırlayan Doğa Koyuncu ve mekaniklerine, aracımızın ECU ayarlarını yapan VangelisAngelis’e, ekibimizde bulunan Erkan ve Apo arkadaşımıza, sponsorlarımıza ve yanımızda olan taraftarlarımıza şampiyonluğumuzu armağan eder teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.