banner913
banner932
banner1012

Denktaş’ın adaylığı, motor sporları camiasını sevindirdi

banner1020

Serdar Denktaş, birlik olma yolunda çalışma gerçekleştiren motor sporlarında faaliyet gösteren kulüplerin başkanları ile bir araya gelirken, Motor Sporları Birliğinin kurulma girişimine destek belirtti

banner974
Denktaş’ın adaylığı, motor sporları camiasını sevindirdi

banner971
BağımsızCumhurbaşkanıadayıSerdarDenktaş, birlikolmayolundaçalışmagerçekleştiren motor sporlarındafaaliyetgösterenkulüplerinbaşkanlarıilebirarayageldi.
Denktaş, buradayaptığıkonuşmadaeskibirralliciyenibirmotorcuolarak her türlü motor sporununsürücüye belli birdisipliniyansıttığınıbilenbirisiolduğunusöyledi.
Motor SporlarıBirliğininkurulmagirişimininkendisinimutluettiğinisöyleyenDenktaş, motor sporlarıbırakıpsiyaseteyöneldiktensonrakidönemdeattığıadımlarlagençlerindünyaile de yarışabileceğibirstandartaulaşmasınısağlamışolduklarınıifadeetti.
Kendisinin o dönemGençlikveSporBakanıolaraksadeceimkanıverdiğini, amaesasmeseleningençlerinbuimkanıkullanmaksuretiyleyeteneklerinigeliştirebilmesiolduğunuvurgulayanDenktaş, budurumunmemnuniyetvericiolduğunubelirtti.
Gelecekdönemlerdeümidininözeletaplarvepistlerindaha da gelişmesiolduğunudilegetirenDenktaş, Birliğinkurulmasınınardından Motor SporlarıKonfederasyonunoluşmasınıtemennietti.
Denktaş, seçilmesisonrasında da her zaman Motor Sporunaemekverenlerilebiradaolmayadevamedeceğinivedesteğinin de süreceğinikaydetti.
AŞIK
Motor sporlarındafaaliyetgösterenkulüpleritemsilenbirkonuşmayapanSemaviAşık da Denktaş’ıncamianınyakındantanıdığıisimlerdenbiriolduğunadeğinerekkendiiçlerindenbirCumhurbaşkanıadayıçıkmasınınsevindiriciolduğunuifadeetti. Aşık, Denktaş’aseçimyarışındabaşarılar
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.