banner913
banner932
banner1012

Dağçamurcular, çamura kavuşacak

banner1020

Dağçamur Off-road Derneği, ara verdiği organizasyonlarına yeniden başlama kararı alırken, pandemi sürecinde olumsuz bir durum yaşanmaması halinde ilk organizasyonumuzu 4 Nisan’da Kuzey Doğu Bölgesi ve Karpaz’da gerçekleştirecek

banner974
Dağçamurcular, çamura kavuşacak

banner971
Dağçamur Off-road Derneği, yaşanan pandemi süreci nedeniyle ara verdiği organizasyonlarına yeniden başlıyor.
Yusuf Tosun başkanlığındaki Dağçamur Off-road Derneği yönetim kurulundan düzenlenecek olan ilk etkinlikle ilgili şu açıklama yapıldı:
“Sevgili Dağçamurcular, güzel ailem hazır mıyız? Uzun bir aradan sonra doğayla kucaklaşmaya gidiyoruz. Güzergâhımız Kuzey Doğu Bölgesi ve Karpaz Yarımadası olacaktır.
İlk organizasyonumuzu 4 Nisan Pazar günü gerçekleştiriyoruz. Güzel bir güzergâhta yol aldıktan sonra topluca arabalarımızın etrafında piknik havasında oyunlar düzenleyeceğiz. Küçük küçük yarışmalar düzenleyip eğlencemizi artıracağız.
Fakat ülkemizde hala daha devam eden COVID-19 kısıtlamaları 4 Nisan'a kadar sürerse etkinliğimizi ileriki bir tarihe ertelemek mecburiyetinde kalacağız. O güne kadar arabalarınızı hazırlayıp motorlarınızı ısıtmaya başlayabilirsiniz.
Şahsım ve yönetimim adına büyük bir katılım göstereceğinizden hiç şüphem yoktur. Enerjinizi asfaltta değil toprakta atmanız dileğiyle. Dağçamurla kalın.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.