banner913
banner932
banner1012

Bozalanlar antrenmanlarla tecrübe kazanıyor

banner1020

Çağkan Bozalanlar Mitsubishi EVO 9’u antrenmanlarda test ederken co pilotu Mehmet Demirağ ile yeni sezon öncesinde tecrübesini artırıyor

banner974
Bozalanlar antrenmanlarla tecrübe kazanıyor

banner971
Gökhan KUZU
Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumunun (KKTOK) organize edeceği Kuzey Kıbrıs Sprint Şampiyonası ve Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasıöncesinde ralliciler yeni arabalarını denemek için test sürüşleri yapıyorlar.
Hamitköy’de,Hamitköy Ralli Sprint ile 18 Nisan’da başlayacak Kuzey Kıbrıs Sprint Şampiyonası öncesinde ralliciler, hazırlanan etaplarda antrenmanlara başlarlarken, gün boyu arabalarını test ettiler.
Geçtiğimiz sezon etaplara renk katan ÇağkanBozalanlargüçlü arabası Mitsubishi EVO 9’u antrenmanlarda test etti. ÇağkanBozalanlar, co pilotu Mehmet Demirağ ile yeni sezon öncesinde tecrübesini artırırken, kategorisinde iddialı olacak.
 
(Foto: Necati KÜLAHLILAR)
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.