banner913
banner932
banner1012

Akkuş’tan yarışçılara destek

banner1020

Lefkoşa Kaymakamı Bora Akkuş̧, test sürüşlerini izlerken, kısa süre co pilotluk da yaparken, gençlere “Sürat güvenli, profesyonel ve kapalı alanlarda yapılmalıdır.” mesajını verdi

banner974
Akkuş’tan yarışçılara destek

banner971
Lefkoşa Kaymakamı Bora Akkuş tozu toprağa katan yarışçıları izlerken onları fotoğraflamayı da ihmal etmedi. Klasik Mersedes tutkunu olan Akkuş; Şampiyonada yer alacak yarışçı Mustafa Bulutoğlu'nun aracıyla  heycan verici bir sürüşe bizzat katılarak, bu tür etkinliklerin Ralli Sporumuza ve sporcularınıza kattıklarına da vurgu yaptı ve tüm yarışçılara başarılar diledi.
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) tarafından 17 Nisan'da düzenlenecek olan 2021 KKTC Ralli Sprint Şampiyonası’nın ilk yarışı için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.
Aldığı davet üzerine Lefkoşa Kaymakamı Bora Akkuş̧, Alayköy’de gerçekleştirilen antrenmanları büyük bir ilgiyle izledi. Sprint, Tırmanma ve Ralli kategorilerinde, toplam 14 yarıştan oluşan şampiyonada bu yıl çok büyük bir heyecan yaşanacağını belirten Bora Akkuş, etaplardan gençlere de mesaj verdi.
Bora Akkuş’un mesajı şöyle:
“Sürat güvenli, profesyonel ve kapalı alanlarda yapılmalıdır. Trafikte araç kullanırken tüm kurallara uyarak sürat yapmamalıyız. Tüm gençlerimizin tutkusu olan spor branşlarını yapmalarını ve spordan uzak kalmamalarını istiyorum.”
Lefkoşa Kaymakamı Bora Akkuş̧ tozu toprağa katan sporcuları izlerken onları fotoğraflamayı da ihmal etmedi. Klasik Mercedes tutkunu olan Akkuş̧, şampiyonada yer alacak olan sporculardan Mustafa Bulutoğluları’nın aracıyla da kısa ama heyecan verici bir sürüşe bizzat katılarak, bu tür etkinliklerin ralli sporumuza ve sporcularımıza kattıklarına da vurgu yaptı ve tüm yarışçılara başarılar diledi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.