banner913
banner932
banner1012

TED Kuzey Kıbrıs Kolejinde YKS soru kampı gerçekleştirildi

banner1020

banner974
TED Kuzey Kıbrıs Kolejinde YKS soru kampı gerçekleştirildi

banner971

TED Kuzey Kıbrıs Koleji Lisesi YKS 12.Sınıf öğrencilerinin üniversite hazırlık sürecinde dikkat yeteneklerinin yükseltilmesi amacıyla yıl içerisinde belirli aralıklarla yapılması planlanan soru kamplarının ilkini 28-29-30 Aralık 2020 tarihlerinde okul yönetici ve öğretmenleri nezaretinde gerçekleştirdi.
Uzman öğretmenler eşliğinde alan derslerinden bol miktarda soru çözülerek soru antrenmanları ve motivasyon aktiviteleri yapılan kamp süresinde periyot aralarında öğrencilere ihtiyaçlarını karşılayarak dinlenebilecekleri ortam hazırlandı.
TED Kuzey Kıbrıs Koleji okul yönetimi, öğrencilerin mutlu olduğu, başarıya giden yolda motivasyonlarının arttırıldığı bir kamp gerçekleştirildiğini açıkladı. Lha
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.