banner913
banner932
banner1012

Victoria's Secret’a ilk Down Sendromlu model: Sofia Jirau

banner1020

Geçen yıl podyuma çıkarak dikkatleri üzerine çeken model Sofia Jirau, Victoria's Secret için poz veren ilk Down Sendromlu model oldu.

banner974
Victoria's Secret’a ilk Down Sendromlu model: Sofia Jirau

banner971

 

ABD’de düzenlenen New York Moda Haftası'nda Şubat 2020'de podyuma çıktığında moda endüstrisinin dikkatini çeken model Sofia Jirau, Victoria's Secret için poz veren ilk Down Sendromlu model oldu.
 


Victoria's Secret’a ilk Down Sendromlu model: Sofia Jirau - 2

Jirau’nun, çeşitlilik eksikliği nedeniyle eleştirildikten sonra farklı ten tonlarında iç çamaşırları üreten ve güvenilirliğini geri kazanmak için oluşturduğu “Love Cloud” adlı iç çamaşırı koleksiyonunun kampanyasına katıldığı belirtildi.

 


Victoria's Secret’a ilk Down Sendromlu model: Sofia Jirau - 3

Porto Rikolu model ve aktivist Jirau, Victoria's Secret için poz vermenin bir “Hayalin gerçekleşmesi” olduğunu söyledi.

 



Victoria's Secret’a ilk Down Sendromlu model: Sofia Jirau - 4

Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları, kampanyanın Down Sendromlu bir bireyi cinselleştirdiğine dair endişelerini dile getirdi.

Victoria's Secret’a ilk Down Sendromlu model: Sofia Jirau - 1

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.