banner913
banner932
banner1012

Tulum nasıl kombinlenir

banner1020

Rahat olması yönüyle gardıropların vazgeçilmezi parçası olan tulumlar nasıl kombinlenir? İşte yanıtı...

banner974
Tulum nasıl kombinlenir

banner971

 

Günlük hayatta zahmetsiz şıklığın ilk adresi tabi ki tulumlardır. Elbise kadar şık ve pantolon kadar spor bir görünüme sahip tulumlar, her yere ve her mekana uyum sağlayan kıyafetlerdir. Tek parça olmasıyla kolayca kombinlenebilir ve sizi stil sahibi bir görünüme ulaştırabilir.

-Ofiste giyeceğiniz tulumu, stiletto ya da bootie ayakkabılarla ve klasik bir çanta ile kombinleyebilirsiniz. Saat, gözlük ve fularla kombininizi zenginleştirebilirsiniz.

-Günlük hayatınızda giyebileceğiniz denim kumaşlı tulumlarla salaş ve spor bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bu tulumları deri ceketler ve sneaker ya da postallarla kombinleyebilirsiniz.

-Özel günlerde ve akşam davetlerinde kullanabileceğiniz klasik tulumları, tek bantlı topuklu ayakkabılarla ya da çorap botlarla kombinleyebilirsiniz. Elbiseler yerine tercih ettiğiniz tulum, sizi demode bir görünümden uzaklaştırarak şık görünmenizi sağlayacaktır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.