banner913
banner932
banner1012

Trend Alarmı: Crop Top

banner1020

Son bir kaç sezondur kışın kazaklarda yazın ise tişörtlerde, büstiyerlerde ve gömleklerde karşımıza çıkan Crop Top trendi yine alarm verdi.

banner974
Trend Alarmı: Crop Top

banner971

Trend Alarmı Crop Bluz

Bu sene öne çıkan ince ip askılı basic bluzlar crop olarak da karşımıza çıkıyor. Şık büstiyerlerinizi ya da spor crop bluzlarınızı kot şortlarınızla, eteklerle hatta taytlarınız ile kombinleyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu bluzları yaz boyunca üstünüzden çıkarmak istemeyeceksiniz:)


 

Crop Gömlek

Hem şık hem de spor görünüm için crop gömlekleri, mom jeanleriniz ya da kumaş pantolonlarınızla kombinleyerek maskülen bir görünüm elde edebilirsiniz.



 

Crop Tişört

Crop tişörtlerinizi, mom jean ve sneaker ile tamamlayarak casual bir görünüm elde edebilirsiniz. Yazın neşeli havasına uyum sağlamak için bence bu kombin tam size göre:)



 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.