banner913
banner932
banner1012

Sokaklardan Çok Göreceğimiz 12 Sonbahar-Kış Trendi

banner1020

Her ne kadar birçok insan modayı takip etmediğini düşünse de aslında yaptığımız alışverişler, aldığımız parçalar ve o yıl mağazalarda sık sık gördüğümüz parçalar o yılın modasının birer parçası oluyor. Biz de fark etmeden aslında sadece ihtiyacımız olan şeyi aldığımızı düşünürken modaya ayak uydurmuş bulunuyoruz. Bu sonbahar-kış sezonunda mağazalarda nelerle karşılaşacağımız ise moda haftalarında belli oldu…

banner974
Sokaklardan Çok Göreceğimiz 12 Sonbahar-Kış Trendi

banner971

 

 

 

1. Yüksek belin dozu artıyor

moda-kis-6
Düşük bel modası geri gelecek diye korkanlara iyi haber! Defilelerde bolca görünen yüksek bel parçaların belleri daha da yükseldi. Bu da yüksek bel modasının kolay kolay hayatımızdan çıkmayacağını gösteriyor.

2. Şapka tutkusu

moda-kis-6
Yüzyıllardan beri hiçbir dönem hayatımızdan çıkmayan şapkalar yükselişe geçiyor. Spor, kışlık, klasik, şık fark etmeden her yerde göreceğiz.

3. Ekoseler, kareler ve pötikareler

moda-kis-9
Kareli ve ekoseli desenleri ceketler ve pantolonlarda bolca olmak üzere neredeyse her parçada göreceğiz. Yazın gözümüz alıştığı kare desenlerden kışın vazgeçmek zorunda değilsiniz.

4. Sıcak tutan yün astarlar

moda-kis-8
Kışın önceliği güzel görünmek değil ısınmak olanlar harika tasarımları mağazalarda bulabilecekler. Bu kış bol bol içi yünlü kabanlar, montlar ve ceketlerle karşılaşacağız.

5. Plastik tasarımlar

moda-kis-3
Kat kat giyinmek üşümek istemeynler için iyi bir seçenekti ve artık bu yılın modası haline geldi! Kabanların, montların üzerine plastik modasıyla mağazalarda yerini alacak olan dış giyim ürünlerini kullanabilirsiniz. Plastikler, ayakkabı ve çantanın ardından giysilerde de bol bol kullanılacak.

6. Sloganlar

moda-kis-10
Son zamanlarda sıkça gördüğümüz sloganlı giysiler kışın da tahtını koruyacak. Mottonuzu t-shirtlerinize gizleyebilirsiniz!

7. Şişme montlar

moda-kis-12
Alışık olduğumuz şişme montlardan bu kış da vazgeçmiyoruz. Üstelik bu yıl sizi daha ilgi çekici tasarımlar ve farklı desen-renkler bekliyor.

8. Denime doyacağız

moda-kis-5
Bir dönem denimle denim bir arada tercih edilmemiş olsa da bu yıl denim takımlar moda. Birçok ünlü markanın defilelerinde görülen denimi bolca göreceğimizin sinyallerini verdi.

9. Feminen kalıplar

moda-kis-2
Büyük ve salaş şeylerin yerini belinizi ortaya çıkaran giysiler alıyor. Bu kış feminenlik tüm tasarımlara öncülük ediyor diyebiliriz. Belinizi ortaya çıkaracak tasarımlar tercih edebileceğiniz gibi hali hazırda bulunan bol kıyafetlerinizi de kemer kullanarak değerlendirebilir belinizi vurgulayabilirsiniz.

10. Takımlar, döpiyesler…

moda-kis-1
Genellikle iş yerinde giymek için tercih edilen takımlar, kalem etekler form değiştiriyor ve sokağa çıkıyor. Birçok markada görebileceğiniz günlük tercih edilebilecek takımlar bu kışın vazgeçilmezi olacak. Özellikle ceketler şimdiden sıkça gördüğümüz parçalarda. Bu sayede ofis şıklığını sokağa taşıyoruz, takım giymekten çekinmiyoruz!

11. Uzay çağı

moda-kis-4
2000’lerin başında hızla hayatımıza giren metalik renkler geri dönüyor! Uzay çağı kaldığı yerden devam ediyor. Metalik renkler ve grileri bu yıl bolca göreceğiz.

12. Baştan aşağı kırmızı

moda-kis-11
Bu yıl kırmızı rengini neredeyse her parçada görmek mümkün. Çoraptan gözlüğe, dış giyimden ayakkabıya kadar her parçada… Üstelik tek bir parça da değil bir bütün olarak kırmızıya bürünmek yadırganmayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.