banner913
banner932
banner1012

Sezonun En Trend 5 Oje Rengi

banner1020

Klasik renkte oje sürmekten sıkıldınız mı? Başka renkler sürmek istiyor ama ne renk oje sürmeniz gerektiğine karar veremiyor musunuz? Yalnız değilsiniz… Pek çok kadın gibi arasından seçecek çok çeşitli oje rengi olduğu halde çoğumuz birkaç renk arasında gidip geliyoruz. Bu sebeple Tarzım Cepte sizin için bu sezon mutlaka denemeniz gereken oje renklerini seçti.

banner974
Sezonun En Trend 5 Oje Rengi

banner971

 

 

1.Mat Metalik

Pinterest: @jadeaubiin Instagram: @jade_aubin http://miascollection.com

Metalik tonlarda ojeler son zamanlarda epey yaygın, ancak bu sene biraz farklı bir ton denemeye karar verirseniz, denemeniz gereken renk kesinlikle mat metalik. Lame ve dore dışında bronz, yeşil ve sarı tonları denemeye değer.

2.Kahverengi

Today's inspiration: @Marc Camprubí Camprubí Camprubí Jacobs Beauty Bark! This new shade premiered at #NYFW & is out next summer. #SneakPeek

Kahverengi oje Sonbahar-Kış sezonuyla çok bağdaşan ancak tırnaklarda çok görmeye alışmadığımız bir renk kesinlikle. Özellikle sütlü kahverengi tonda bir oje edinmek koyu renk oje alışkanlıklarınızı değiştirebilir.

3.Petrol Mavisi

NARS Superstar Nail Lacquer Review, Photos, Swatches

Eğer biraz daha alışılmadık renkler kullanmayı seviyorsanız bu sezon petrol mavisine bir şans verin, hem canlı olup hem de çok dikkat çekmeyen bu renk bu sezonun yeni bordo ojesi bile olabilir!

4.Açık Gri

Essie master plan

Eğer krem rengi ve açık pembe gibi tonları kullanmaktan hoşlanıyorsanız açık gri ojeye de bir şans verebilirsiniz. Hem zarif hem de her zaman kullandığınız renklerden farklı bir renk denemek isterseniz açık gri ideal bir seçenek olacaktır.

5.Koyu Turuncu

Autumn Nail Polish

Sonbaharın ruhunu yansıtan koyu turuncu tırnaklarda da çok güzel duruyor. Eğer her zaman sürdüğünüz kırmızı ve pembe renklere bir alternatif arıyorsanız bu sezon turuncu gözde oje renginiz olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.