banner913
banner932
banner1012

Kendine Yeni Stil Katmak İsteyen Kadınlar İçin 6 İpucu

banner1020

Hayatınızın geri kalanında sürekli aynı kıyafeti giymek zorunda kaldığınızı düşünün bu durum son derece kötüdür. Her zaman değişiklik farklılık ve daha iyiyi bulmak temel amaçtır. Kendiniz farklı ve her daim canlı tutmanız gerek bunun içinde kendine yeni stil katmak isteyen bayanlar için 6 ipucu veriyoruz. Artık kaybolduğunuzu hissediyorsanız ve kendinizi sıradan hissetmeye başladıysanız kendinize yeni stiller katmanın zamanın gelmiştir demektir. Bu yeni ufak dokunuşlar sizi bambaşka çok mükemmel noktalara götürecektir. Kendinize nasıl stil katabilirsiniz diye düşünecek olursanız sizi gösterecek en temel parçalarda değişiklik şarttır.

banner974
Kendine Yeni Stil Katmak İsteyen Kadınlar İçin 6 İpucu

banner971

 

 

Saç, makyaj, giyim gibi kendinizdeki parçalarda ufak değişikliklerle çok mükemmel ve olumlu yönde stilinize canlılık tazelik katmış olacaksınız. Tazelik her zaman istenen olması gereken bir istektir. Saçlarımızdaki model, renk değişiklikler, makyajımızdaki olumlu yönde oynamalar ve giyim şeklimizde ise farklılıklar yeni stilinize önemli katkılar sunacaktır. Aşağıda sizi şaşırtacak önemli ipuçları verdik. Farklı bir stilden keyif almanızı sağlayacak tavsiyeler sunduk. Şimdi de kendine yeni stil katmak isteyen bayanlar için 6 ipucu

Kadınlara Stil Katacak Öneriler

1.Mat Dudaklar

Makyaj bir kadının stilinde en önemli parçalardan bir tanesidir. Makyaj içinde en son trendleri kullanmak sizi yenileyecektir. En sıcak makyaj trendi de sıvı mat rujlardır. Dudaklarda çarpıcı bir görünümle hem seksi hem de havalı tarz görünebilirsiniz. Mat rujlar ayrıca cesur bir görüntüde oluşturur. Mat rujun rengi ise kırmızı, erik, mercan, turuncu, bordo ve vampir moru gibi renkler gerçekten sizi yenileyecektir. Bu dudak ruj renkleri sizi yenileyecektir. Bu şekil bir dudaklara kavuştuktan sonra ise diğer noktaları minimal tutun. Göz kalemi ve göz paletini de çantanızda taşımayı unutmayın.

2.Mükemmel Göz Makyajı

Dudaklardan sonra vurgulanacak en önemli nokta gözlerdir. Gözlerle ilgili harika önerilerimiz var. Dumanlı gözler her kadın için en popüler tercihtir. Dumanlı gözler uygun bir kıyafetle çekicilik katacaktır. Gözlerinizin köşesine beyaz göz farı uygulamak en iyi başlangıçtır. Daha sonra orta gri eklemeler yapabilirsiniz. Bunlara ek olarak siyah göz farı ekleyin. Ruh halinize göre makyajınızı değiştirin. Ruj renginiz de açık pembe olsun.

3.Takılar Ekleyin Stilinize

Takılar sizi her zaman olduğunuzdan farklı gösteren yegane parçalardır. Takısız bir stil eksiktir. Tabi ki de bu takıları abartmadan konumlamanız gerekir. Ekonomik durumunuz iyiyse güzel taşlar olabilir. Bir mücevher kesinlikle eşsiz olacaktır. Farklı renklerdeki zincirler ve bilezikler bohem görünüm vererek önemli bir şekil katar. Küpeleri de es geçmeyin kulakları önemli halde vurgulayın eşsiz parçalardan biridir.

4.Eşarp Gibi Aksesuar Kullanın

Hala aksesuarlar üzerine neden eşarp denemek aklına gelmedi? Farklı renk ve desenlerle kıyafetlerinizle uygun bir şekilde aksesuar kullanabilirsiniz. Aynı eşarp stilini sürekli kullanmayın ara ara değiştirin.

5.En İyi Ayakkabıyı Bul

İster topuklu ister düz ayakkabı olsun ayakkabıyı değiştirmenin gerçek bir etkisi olacaktır. Kot pantolonlarla birlikte Şık ayakkabılara şans tanıyabilirsiniz. Yaz günü ise sandaletleri tercih edin. Gittiğiniz yere göre ayakkabılarınızı değiştirin. Bu arada açık sandalet giyeceğiniz için tırnaklarınız görünebilir bunun içinde tırnaklarınıza bakım yapmayı unutmayın.

 

6.Saçlarına Yeni Şekiller Ver

Son olarak, saç modeli insanların gözünde büyük bir fark yaratıyor. Katmanlı saç modeli, topuzlar, at kuyrukları gibi saç stillerini tercih edebilirsiniz. Bunun yanında saçlarınıza aksesuar ekleyin. Çiçekler,tokalar gibi şık tarzlar saç modelinizle beraber çok hoş olacaktır deneyin farkı yakından görün.

 

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.