banner913
banner932
banner1012

Kalem etek trendi geri döndü

banner1020

Bir süredir rafa kalkan kalem etekler yeniden gün yüzüne çıkıyor. Fakat bu sezon kalem etekler daha renkli ve daha hareketli olarak, plaza dünyasından sokaklara geçiş yapıyor.

banner974
Kalem etek trendi geri döndü

banner971

Birkaç sezondur metalik, parlak ve pilili midi eteklerin gölgesinde kalan kalem etekler, yeniden modanın merkezine taşınıyor ve 2018 trendlerinin ilk sıralarında yer almaya başlıyor. Bu modaya ayak uydurmak için ilk kural; kalem eteği kilit parça olarak kullanıp, kombin konusunda cesur olabilmek. Sezona iddialı bir giriş yapan leopar desenden büzgülü, modellere kadar her tarza uygun pek çok alternatif bulunuyor. Konunun detaylarını Morhipo editörlerinden öğrendik…

kalem-etek-bulten1

Sezonun kombinleri ezber bozuyor

Bu zamana kadar iş kadını rolünü yansıtan kalem etekler bu sezon kimlik değiştiriyor ve her tarza uyum sağlıyor. Artık siyah, gri ve lacivert renklerdeki ciddi modeller ya da onları gömlek ve blazerle kombinlemek unutuluyor.

kalem-etek-bulten5

Bu sezon kalem etekleri doğru kullanmak için biraz risk alıp fark yaratmak gerekiyor. Dengeli bir görünüm ve özgür formlar elde etmek isteyenler için dökümlü tişörtler, salaş kazaklar, hırkalar ve modern aksesuarlarla yapılan kombinler kullanılabilir.

kalem-etek-bulten6

Stiletto'lar rafa kalkıyor
Bu sezon kalem etek stilinde stiletto'lar yerini rahat ve birbirinden şık sneaker'lara bırakıyor. Hem modern hem de cool bir görünümden fazlası olan sneaker'lar şehrin yoğun ve yorucu temposunda kalem eteklerle çok daha özgür adımlar sağlıyor.

kalem-etek-bulten4

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.