banner913
banner932
banner1012

Giydiğiniz renkler ne anlama geliyor?

banner1020

2017 sonbaharının en moda renkleri ne anlama geliyor? Ruh halinizi değiştirmek veya giydiğinizle karşınızdaki kişiyi etkilemek istiyorsanız bu bilgiler çok işinize yarayacak.

banner974
Giydiğiniz renkler ne anlama geliyor?

banner971

Özgüveninizi dışarı vurmak için kırmızı

Parlak, iddialı, güçlü kırmızı sezonun favori rengi. Güçlü, enerjik ve tutkulu bir imaj yaratmak istediğinizde kırmızı bir elbise harika bir tercih.

Giydiğiniz renkler ne anlama geliyor?

Daha mutlu hissetmek için kadife çiçeği sarısı

Yapılan araştırmalara göre bu renk tansiyonu ve nabzı yükseltiyor, mutluluk veriyor. Oldukça optimist bir renk olan sarı ayrıca sıcaklık ve umudun rengi. Mutlu olmaya ihtiyacınız varsa sarı bir kazağa güvenebilirsiniz.

outfit with yellow sweater ile ilgili görsel sonucu

Zengin görünmek için zümrüt yeşili

70'lerin renkleri ve desenleri bu sonbaharın favorileri arasında. Zümrüt yeşili de bu renklerden bir tanesi. Zümrüt yeşili ayrıca refahı da simgeliyor. Bu sonbaharda zengin bir imaj yaratmak istiyorsanız zümrüt yeşili bir blazer tam aradığınız şey olabilir.

Giydiğiniz renkler ne anlama geliyor?

Cana yakın görünmek için toz pembe

2000'li yılların meşhur pembesinin modası hala geçmiş değil. Bir zamanlar fazla "kız gibi" adledilse de bütün renkler gibi doğru tonu ve kombini bulursanız pembe de oldukça kullanışlı. Bununla birlikte pembenin yoğunluğu samimiyet hissi yaratıyor.

Giydiğiniz renkler ne anlama geliyor?

Daha sakin hissetmek için pudra mavi

Mavinin gökyüzü ve suyu temsil ettiğini herkes bilir. Bu yüzden mavinin dinginlik vermesi şaşırtıcı değil. Fakat mavinin ayrıca güven hissi verdiğini biliyor muydunuz? İş görüşmesine giderken veya zorlu bir müşteriyi ikna etmeniz gerektiğinde mavi mükemmel bir tercih.

Giydiğiniz renkler ne anlama geliyor?

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.