banner913
banner932
banner1012

Diz üstü çizmeler

banner1020

Yaz havaları Eylül'de bile kendini hissettirse de sonbahar kapıda. Sandalet giymekten ve plaj günlerinden vazgeçmek istemesek de havalar bizi kazaklara, deri ceketlere ve süet botlara mecbur edecek. Son birkaç sezondur vazgeçilmeyen diz üstü çizmeler bu sene de moda. İşte işinize yarayacak kombin önerileri

banner974
Diz üstü çizmeler

banner971

Şık ve saten

Havalar çok soğumadıysa diz üstü çizme tercihinizi bu modelden yana kullanabilirsiniz. Saten çizmenizi bir kot şort ile kombinleyerek kullanabilirsiniz. Bu aynı zamanda içinizdeki yaz ruhunu da canlı tutacaktır.

Diz üstü çizmeleriniz için kombin önerileri

Modern ve sade 

Tam bir sonbahar kombini olarak kotlarınızın üstüne diz üstü çizmelerinizi giyebilirsiniz. Şapka ve bol kazaklar ise tamamlayıcı olacaktır.

Diz üstü çizmeleriniz için kombin önerileri

Kadife ve düz 
Kadife diz üstü çizmelerinizi daha çok kışlık kıyafetleriniz ile kombinlerseniz daha güzel bir görüntü elde edersiniz. Romantik giyinmeyi sevenler için bu tarz çizmeler ideal olacaktır.

Diz üstü çizmeleriniz için kombin önerileri

Lüks deri

Deri ve süet kıyafetlerinizi bir arada kullanabilirsiniz. Kombinde olduğu gibi zıt renkleri  bir arada kullanırsanız güzel bir kombin yakalayabilirsiniz.

Diz üstü çizmeleriniz için kombin önerileri

Gri süet 

Gri çizmeleriniz ile aynı renk bol bir kazak tercih edebilirsiniz. Bu tür kombinlerde tek renk ön plana çıktığı için uyumlu bir görünüm elde edersiniz.

Diz üstü çizmeleriniz için kombin önerileri

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.