banner913
banner932
banner1012

Derinin Muhteşem Cazibesi

banner1020

 Eskiden deri kıyafetler daha kısıtlı zamanlarda ve modellerde kullanılıyordu. Önceleri mont ve pardösülerden öteye fazla geçemeyen deri giysilere daha sonra düz kesim pantolon ve etekler eklendi. O zaman bu zamandır derinin modası hiç geçmedi belki ama kısıtlı model ve kullanım alanı daha fazlasına imkân vermiyordu. Ancak derinin kişiye kattığı o güçlü hava modacıların da dikkatinden kaçmamış olacak ki günümüzde deriyle harikalar yaratarak sınırsız kullanım alanları yarattı.

banner974
Derinin Muhteşem Cazibesi

banner971

 

 

 Artık deri yaz kış giyiliyor. Tabii kadınların çeşit zenginliği her zaman olduğu gibi erkeklerden çok daha fazla. Model model pantolonlar, uzun kısa etekler, şortlar, yelekler, salopetler, bluzlar, gömlekler ve çeşit çeşit elbiseler. Deri gerçekten de kadına çok güçlü ve çekici bir hava veriyor

 Hele o elbiseler…Romantiğinden seksisine, dekoltesinden sevimlisine istenilen tarzı yaratmak mümkün. İster açık havada bir akşam yemeği, ister bir öğleden sonra etkinliği… Gündüz ofiste giyilen elbise, gece ayakkabı, çanta, aksesuar değiştirilerek harika bir davet elbisesine dönüşebiliyor.

 Her kadının gardırobunda iki siyah deri elbise bulunması birçok durumda kurtarıcı oluyor. Biri düz kesim, diğeri biraz daha dekolte olabilir. Elbette farklı renkler de düşünülebilir ancak siyah derinin asaleti de göz ardı edilmemeli… Hatta Hollywood yıldızları bile derinin büyüsünü keşfetmiş olacaklar ki son yıllarda kırmızı halıda deri elbiselerle boy gösterenlerin sayısı giderek artıyor. Deri artık özel günlerin de vazgeçilmezi.

 Keza, deri etek ve pantolonlardaki onca model ve çeşit zenginliği arasından da farklı kombinler oluşturmak için biraz yaratıcılık kâfi. Deri eteklerde akla gelebilecek her modeli bulmak mümkün; kalem, kloş, mini, uzun, farklı renklerde asimetrik kesimli… Üzerine giyilecek bluzlarla spor ya da şık bir tarz yakalanabilir. Örneğin, deri etek ve mesajlı sweatshirt, çiçekli tişört seçilebilir.

 Paçalara doğru daralan bol pantolon, blazer deri ceket ve şifon gömlekle çok şık bir takım yapılabilir veya eşofman tarzında beli ya da paçası lastikli deri pantolonlarla spor bir şıklık yakalanıp stilettolar ve üzerine giyilen kazak ve gömleklerle kombinlenebilir. Uygun boyda bir siyah deri şort ve krem rengi gömlek hem ofiste hem de hafta sonu için uygun bir tercih olabilir. Deri şortla kullanılan desenli külotlu çoraplar ya da diz üstü çoraplarla da dikkatleri üzerinize çekecek bir şıklık yakalayabilirsiniz.

 

Gardırobunuza ekleyeceğiniz birkaç deri parçayla gelecek sezonlarda da değişik kombinasyonlar oluşturabilirsiniz. Deri sadece dış giyimde değil iç giyimde de büyük gelişmeler kaydederek çoğunlukla özel zamanların tercihleri arasında ön plana çıkıyor. Deri gecelik, iç çamaşırı, jartiyer takımları ve çoraplarda farklı zevklere hitap eden modelleri bulmak mümkün. Öyle görünüyor ki derinin asaleti şıklıkla buluşarak gardıroplarımızın en özel yerine girmeyi fazlasıyla hak ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.