banner913
banner932
banner1012

Değişik mutfak dizaynları

banner1020

İşte önümüzdeki yıllarda da popülerliğini sürdürebilecek 7 göz alıcı ve en moda mutfak dekorasyon biçimleri.

banner974
Değişik mutfak dizaynları

banner971

 1. Ferah mutfaklar

Bu mutfaklarda açık raf sistemi veya tamamen boş duvarlar kullanılmakta. Düzenimizden biraz taviz vererek yukarıdaki resimdeki gibi tek bir raf kullanılabilir. Üst dolapların eksikliği sizin için çok pratik olmayabilir ancak süslemeler ve pencereler için daha fazla yer kazanabilir, mutfağınızı daha ferah ve aydınlık hale getirebilirsiniz. 

2. Aspiratöre vurgu

Mutfakta üst dolapların olmaması aspiratörü daha öne çıkarabilme imkanı tanır. Aspiratörünüz bir anda mutfağın odak noktası haline gelir.

3. Paslanmaz çelik

Paslanmaz çelikten yapılmış set üstü ocaklar, raflar veya dolaplar ile mutfağınıza endüstriyel bir tarz yansıtabilirsiniz.

4. Siyah dolaplar

Mutfaklarda genel olarak tercih edilen renk beyaz olsa da günümüz modası siyah dolaplara yönelmekte. Siyah dolaplar kir kaldırabilir ve mutfağınıza tezatlık verebilir.

5. Duvar rayları

Üst dolaplar yokken eşyalarınızı koymanız gereken bir yer bulmanız gereklidir. Elinizin altında olması gereken temel eşyaları duvar raylarına asmak güzel bir çözüm olabilir.

6. Karışık düzen

 Koyu veya açık bir renk seçmekte kararsız kalabilirsiniz. Mermerlerin görünüşünü sevmenize rağmen dayanıklılığı hakkında endişelenebilirsiniz. Bu durumda mutfağınızda her şey uyumlu olmak zorunda değildir. Karışık bir tema ile metal dolaplar kullanabilir ve  bitkilerle süsleyebilirsiniz.

7. Farklı renkler

 Farklı renkler kullanarak mutfağınızda değişiklik yaratabilirsiniz. Koyu mavi, adaçayı yeşili veya açık mavi ile sıkıcılıktan kurtulabilirsiniz. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.