banner913
banner932
banner1012

Birbirinden Etkileyici Günlük Stilleriyle Göze Çarpan 7 Ünlü

banner1020

Sokak stilleri yeni dönemde moda dünyasını domine ediyor. Artık sadece kırmızı halıda kim ne giydi diye bakmayıp ünlülerin stillerinden ilham alıyoruz. İşte sokak modasının en başarılı isimleri…

banner974
Birbirinden Etkileyici Günlük Stilleriyle Göze Çarpan 7 Ünlü

banner971

1. Kendall Jenner

kend

New York Moda Haftası’nda son 10 yılın moda ikonu ödülünü alan Kendall Jenner’ı liste başına almamak olmazdı. Bu ödülü ne kadar eleştirilse de sokak stilini en başarılı yansıtan isimlerden biri. Özellikle değişik tarzdaki kotları ve ceketleri ile stil radarımızda.

2. Jessica Alba

jess

Yıllardır tarzını bir adım ileri taşıyan güzel oyuncu, kırmızı halıda parlarken günlük hayatta da maskülen ve feminen parçaları kombinlemekte en başarılı isimlerden. Bize de onun havalı tarzından ilham almak düşüyor.

3. Olivia Palermo

oli

Şık ve rafine çizgisinden çıkmayan ve kendi tarzını en iyi yansıtan isimlerden biri olan Olivia Palermo, muhteşem dikimli ceketleri ve aksesuarları ile sokak stilinize değişik fikirler verecek.

4. Gigi Hadid

gig

Tommy Hilfiger ile tekrardan koleksiyon hazırlayan Gigi, sokak stilinde risk almayı sevenlerden… Onu minimal parçalar veya parlak ceketler ile görebiliriz. Siz de stilinize hareket katmak istiyorsanız ilham alabilirsiniz.

5. Rihanna

rih

Tarzını sürekli yenilemeyi çok seven Riri için sokak stilinin en başarılı isimlerinden diyebiliriz. Zıt olarak bir gün Chanel takımlar ile diğer gün ise bol sweatshirtler ile görebiliriz. Onun muhteşem cildine her tarz gidiyor. Biz sırrını hala bulamadık.

6. Victoria Beckham

vic

Minimal kesimleri onunla birlikte çok seviyoruz. Son zamanlarda sade stili üniforması haline getiren stil ikonumuz bize çabasız şıklık nasıl olurun cevabını veriyor.

7. Bella Hadid

bell

Ablasından çok farklı bir tarz benimseyen yeni it girl Bella, Hadid kardeşler içinde en asi stile sahip olanı. Onu deri mini etekler ve kot takımlar ile sıkça görebiliriz. 90’ların modernize halini en başarılı yansıtan isimlerden.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.