banner913
banner932
banner1012

2022 Yaz Modası Bermuda Şortlar

banner1020

Moda dünyası bilindiği üzere tarihten ve nostaljiden sürekli beslenir. Markalar ise buralardan aldığı ilhamı kendi DNA’larına uyumlu hale getirir. Şu sıralar yükselişe geçen bermuda şortların durumu da aslında buna örnek gösterebilir.

banner974
2022 Yaz Modası  Bermuda Şortlar

banner971



Üniformadan Yüksek Moda Üyeliğine: Bermuda Şortlar

Bundan yıllar önce, I. Dünya Savaşı sırasında adını aldığı Bermuda’da ortaya çıkan bu şortlar, ilk etapta sıcak iklimde bunalan İngiliz askerleri için tasarlanan bir üniforma konumunda yer alırken, 50'lerde etek boylarının yükselmesiyle birlikte kadın giyiminin de parçası olmayı başardı. Şimdilerde ise Gucci, Bottega Veneta ve Valentino gibi markaların dünyasında yer alıyor. Her ne kadar trend konumuna yükselmiş olsa da, bermuda şortlar söz konusu olduğunda en büyük ikilem nasıl kullanılacağı. Daha resmi görünümlere adapte edebilmek adına blazer ceketler devreye girerken, denim versiyonları ise daha rahat kombinasyonların parçası olabiliyor.





banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.