banner913
banner932
banner1012

2019 Yazının En Trend Rengi Nude Bej

banner1020

Moda dünyası birkaç sezondur milenyum pembesinden neon yeşiline oldukça renkli görüntülerle karşımıza çıktı. 2019 yaz sezonuna doğru yaklaşırken iddialı tavırlar ve parlak renklerin etki alanından yavaş yavaş çıkıyoruz. Evet, podyumlardan sokaklara taşan nude bej akımından bahsediyoruz. Uzun zamandır klasik ve çekicilikten uzak olarak değerlendirilen nude bej artık karşımıza ‘zamansız’ olarak çıkıyor ve dolaplarımızı parizyen bir havaya büründürmek için geri dönüyor.

banner974
2019 Yazının En Trend Rengi Nude Bej

banner971

 

Tabii ki bu akımın geri dönüşünü Burberry için hazırladığı koleksiyonla kalplerimizi fetheden Riccardo Tisci gibi tasarımcılara borçluyuz. 2019 podyumlarında gerçek bir nude bej estetiği yarattılar ve sosyal medya da bunu farketmekte gecikmedi. Birçok influencer ve it-girl’ün radarına giren bu akımın en güzel örneklerini sizlere ilham olması için derledik.

Podyumlardan ilham alın


Riccardo Tisci’nin Burberry için hazırladığı SS19 koleksiyonu nude bej rengi için adeta bir kılavuz niteliğinde. Monokrom görüntülerle karşımıza çıkan Burberry podyumu soft renklerden kaçmamış ve birkaç parçayı üst üste kullanmış. Nude bej kıyafetlerinizle kullanacağınız altın ve bakır renkli broşlar veya çeşitli aksesuarlar stilinizi bir adım öne taşıyacaktır.

 

Desen ekleyin


Bu rengin biraz sıkıcı olduğunu düşünüyorsanız desenli seçeneklere yönelebilirsiniz. Son sezonun modası olan hayvan desenlerinin bej renkleriyle manipüle edilmiş hallerini arayabilir böylece hem daha sakin hem de farklı bir stil yakalamış olursunuz.

Parlak renklerle kombinleyin


Yine döndük Burberry podyumuna. Bej rengi kıyafetinize ekleyeceğiniz bir parça renk bütün gözleri üzerinize çekmekle kalmayacak aynı zamanda kıyafetinize yeni bir soluk getirecek.

Nude bej aksesuarlar en iyisi


Bu renge karşı biraz mesafeliyseniz ve tarzınız renkliyse nude bej renginde aksesuarlar edinerek işe başlayabilirsiniz. Önümüz yaz olduğu için bizim tavsiyemiz tercihinizi hasır şapkalardan ve ayakkabılardan yana kullanmanız olur.

 

Neon’un en iyi arkadaşı


Neon hakkında yazdığımız önceki yazımıza dikkat ettiyseniz neon giymenin en önemli kuralının dengeyi sağlamak olduğunu söylemiştik. Nude bej rengi işte tam da bu sebepten neon tonlarının en iyi arkadaşı. Neon akımını sevdiyseniz şiddetle birkaç parça nude bej ceket ve pantolon edinmenizi öneriyoruz. Bu sayede daha iddialı parçalarınızı bu doğal renklerle birleştirip dengeli ve çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.